top of page

Finding Inspiration in Every Turn

This is your About Page. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

DSC_3816.JPG

Mariaprocessie 2024
Figuranten gezocht 

Beste sympathisant,

Zoals u wellicht al weet gaat de Mariaprocessie uit op Pinksteren, 19 mei 2024. Wij voegen opnieuw een volgende editie toe aan de meer dan 750 jaar oude geschiedenis van de Mariaprocessie. Bovendien vieren we in 2024 de 150ste verjaardag van de kroning van ons Mariabeeld.

De Mariaprocessie is in de eerste plaats een eerbetoon aan Onze-Lieve-Vrouw van Halle; maar ook een hulde aan het roemrijke verleden van onze stad. In het kader van Halle, 750 jaar Mariastad wordt de processie vernieuwd. En daarin is een rol voor U weggelegd. 

Maak deel uit van de historische evocatie van de Halse geschiedenis! Figureer in de Mariaprocessie en kruip voor één dag in de huid van Olivier van den Tympel, Aleydis en Jan II van Avesnes, Flips Van Kleef, Karel V of één van de vele andere actoren in de vele historische en Mariale taferelen uit het verleden van Halle. 

De Kronings-editie 2024 van de Mariaprocessie van Halle kan enkel slagen als we ook op Uw steun en medewerking kunnen rekenen! Vul daarom het formulier in bijlage in en bezorg het terug in het secretariaat van de dekenij via het e-mail adres onthaal@kerkgroothalle.be   via de post op het adres Dekenstraat 15, 1500 Halle of geef het gewoon af in de sacristie van de basiliek te Halle. 

Indien jullie als koppel of groep meedoen gelieve dit te vermelden en per persoon een formulier in te vullen. We rekenen op U om U in te schrijven!

Alvast bedankt voor uw steun en medewerking!

Namens het bestuur van de Broederschap O.L.-Vrouw van Halle,


 

Deken Guy De Keersmaecker

voorzitter

bottom of page