top of page
Zoeken

Eerste Communiefeest in de Sint Vincentiuskerk

Bijgewerkt op: 15 jun. 2023

De maand mei ligt achter ons, bij uitstek een bijzonder mooie maand waarin niet alleen moederdag werd gevierd, maar waarin ook vele kinderen voor de allereerste keer te communie gaan.

In de Sint Vincentiuskerk in Buizingen was het op 14 mei dubbel feest: mama's zouden uitbundig in de bloemetjes worden gezet én 15 bijzonder straffe kapoenen zouden voor de eerste keer te communie gaan in een sfeervol versierde kerk. Ze hadden samen met hun catechisten een hele weg afgelegd waarbij ze aan de hand van opdrachtjes en mooie verhalen veel over Jezus te weten kwamen. Ze leerden samen het Onze Vader bidden waarbij ze de boodschap mee kregen om een kostbaar kind van God te zijn.

In een mooie eucharistieviering helemaal op kindermaat gemaakt deden ze samen hun eerste communie.

Van harte wensen wij Aidan, Amalia, Emeline, Inaya, Everly, Leander, Liah, Matheo, Nattéo, Noah, Nolan, Oona, Seyha, Xylian en Yanis een dikke proficiat!

Ze zijn allen kostbare kinderen van God, laten ze dit als ze groot geworden zijn niet vergeten.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OVER DEZE WEBSITE >

Dit is de officiële website van de katholieke Kerk in Groot-Halle. Hier is heel wat informatie te vinden. Daarnaast ben je welkom met je vragen of opmerkingen op ons onthaal.

Meer info over de pastorale zone vindt u hier.

ONS ONTHAAL >

Dekenstraat 15

1500 Halle

02 356 50 63

onthaal@kerkgroothalle.be

OPENINGSUREN >

alle weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur

behalve woensdag en vrijdag tot 12.45 uur

© 2023 OLV van Halle

bottom of page