top of page
Zoeken

WELDRA HERABONNERING Mis ook in 2024 je parochieblad niet

Begin dit jaar verscheen Kerk & Leven in een opgefrist kleedje, met ook inhoudelijke vernieuwingen. Met onze redacties blijven we vanop lokaal én nationaal niveau als één team samen op weg gaan om u wekelijks te inspireren, te informeren en te verbinden met nieuws uit Kerk en samenleving.

We doen dit op de vertrouwde, stevig gefundeerde wegen maar durven daarbij ook nieuwe paden te betreden. Dit om week na week waardevolle informatie aan te reiken over alles wat rondom ons gebeurt, van uw eigen parochie en zone over het bisdom tot de grote wereldkerk.

Vandaar ons jaarthema: “Samen op weg”.


Met het nieuwe tarief van 60 euro voor een jaarabonnement bouwen we resoluut aan de toekomst van dit weekblad en kunnen we u tegen 1,25 euro per week een kwaliteitsvol blad blijven bezorgen. Kortom, voor de prijs van één kop koffie leest u twee weken Kerk & Leven!

Hoe uw abonnement probleemloos verlengen?

In oktober ontvangt u uw abonneringsbrief op naam in de brievenbus. Betaal zo snel mogelijk uw abonnement voor jaargang 2024 op het vermelde bankrekeningnummer en gebruik daarbij uitsluitend de gestructureerde mededeling. U zult beide binnenkort zien staan op het gepersonaliseerde overschrijvingsformulier onderaan uw abonneringsbrief.

Belangrijk: het bankrekeningnummer is gewijzigd. Gebruik zeker het nieuwe rekening-nummer dat op de brief zal vermeld staan. Betaal uiterlijk tegen 10 november. Op die manier loopt uw abonnement zonder problemen door in 2024.

Mogen we ook in het komende jaar weer samen met u op weg? Trouw aan de boodschap en de weg die Jezus heeft getoond.

Halewijn

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Avond voor zorg en rechtvaardigheid

Vorig jaar werden de lectoren in de bloemetjes gezet, dit jaar wil hulpbisschop Koen Vanhoutte de mensen danken die hart en handen geven aan de wens om Gods Rijk dichterbij te brengen. Hij doet hierv

PRAATCAFE DEMENTIE

PRAATCAFE DEMENTIE Praatcafé dementie op donderdag 25 april  om  19.00 u. in Seniorie De Maretak,  Ziekenhuislaan 10 te  Halle met als thema  'De vergeten dementie : een begrijpelijk zicht op Lewy bod

Comments


bottom of page