top of page
Zoeken

Sint-Martinusviering


Zaterdag 11 november viert de Kerk het feest van Sint Martinus, meteen ook de patroonheilige van onze parochie.

Het is dus aangewezen dat we op deze zaterdag het patroonsfeest van onze basiliek vieren. Traditiegetrouw doen we dat in de avondmis van 18.30 uur. Alle parochiale verenigingen zijn van harte uitgenodigd om mee te vieren.

De misviering zal opgeluisterd worden door de Koninklijke Sint-Martinusfanfare. Jammer genoeg zullen we de gymnasten van de Turnkring Sint Martinus dit jaar moeten missen. Het verlengde weekend brengt mee dat er niet voldoende gymnasten kunnen verzameld worden om een mooie choreografie te doen tijdens de eucharistieviering. Volgend jaar hopen ze er terug bij te zijn.

Iedereen is van harte uitgenodigd. Na de eucharistieviering bieden we een drankje en versnapering aan achteraan in de basiliek. Zo kunnen we verbroederen en de banden weer wat sterker aanhalen.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op zaterdag 16 december organiseren KWB Sint Martinus Halle en Sint Vincentius Buizingen samen hun kerstfeest vanaf 16.00 u. in het O.L.-Vrouwcentrum. Een perfecte mix van een kerstbezinning, ontspann

In vorig nummer maakten we melding van een avond toerisme-pastoraal op 15 december waar Rudi Mannaerts de kunstvoorwerpen van onze basiliek opnieuw leert ontdekken en hoe je ze kan gebruiken als hulp

bottom of page