top of page
Zoeken

Sint-Martinusviering


Zaterdag 11 november viert de Kerk het feest van Sint Martinus, meteen ook de patroonheilige van onze parochie.

Het is dus aangewezen dat we op deze zaterdag het patroonsfeest van onze basiliek vieren. Traditiegetrouw doen we dat in de avondmis van 18.30 uur. Alle parochiale verenigingen zijn van harte uitgenodigd om mee te vieren.

De misviering zal opgeluisterd worden door de Koninklijke Sint-Martinusfanfare. Jammer genoeg zullen we de gymnasten van de Turnkring Sint Martinus dit jaar moeten missen. Het verlengde weekend brengt mee dat er niet voldoende gymnasten kunnen verzameld worden om een mooie choreografie te doen tijdens de eucharistieviering. Volgend jaar hopen ze er terug bij te zijn.

Iedereen is van harte uitgenodigd. Na de eucharistieviering bieden we een drankje en versnapering aan achteraan in de basiliek. Zo kunnen we verbroederen en de banden weer wat sterker aanhalen.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Avond voor zorg en rechtvaardigheid

Vorig jaar werden de lectoren in de bloemetjes gezet, dit jaar wil hulpbisschop Koen Vanhoutte de mensen danken die hart en handen geven aan de wens om Gods Rijk dichterbij te brengen. Hij doet hierv

PRAATCAFE DEMENTIE

PRAATCAFE DEMENTIE Praatcafé dementie op donderdag 25 april  om  19.00 u. in Seniorie De Maretak,  Ziekenhuislaan 10 te  Halle met als thema  'De vergeten dementie : een begrijpelijk zicht op Lewy bod

Comentarios


bottom of page