top of page
Zoeken

Samen tegen armoede

Welkom op het startmoment van Welzijnszorg op maandag 2 oktober 2023 in De Zandloper, Kaasmarkt 75, te Wemmel.

Om 19.00 u. Onthaal en infomarkt; om 19.30 u. Podiumprogramma (plenair gedeelte) en om 20.30 u. beginnen de Keuzesessies.


Met het verkiezingsjaar in aantocht zijn we met Welzijnszorg actiever dan ooit. Want armoede is een realiteit die veel te veel mensen elke dag moeten doorstaan. Ze heeft een negatief effect op je gezondheid, op je onderwijskansen, en op de kans die je maakt op een goede woning. Mensen in armoede leven zelfs minder lang. Armoede zorgt voor sociale uitsluiting en duwt je in een maatschappelijk isolement.

Belangrijk: armoede is niet je eigen schuld. Ze is het gevolg van structurele problemen die diep geworteld zijn in onze samenleving. Deze campagne komt net voor het jaar van de federale, gewestelijke en gemeentelijke verkiezingen. Nu is hét moment om armoedebestrijding zo hoog mogelijk op de agenda te krijgen. Laat samen met ons je stem horen: voor structurele armoedebestrijding en investeringen in sociale zekerheid, diensten en mensen.


Welkom op het startmoment in Wemmel! Ontdek waarom we dit jaar campagne voeren en op welke manier jij jouw schouders onder de campagne van Welzijnszorg kan zetten.

Doe mee, verander mee.

Deelnemen is gratis, maar we hebben graag dat je vooraf inschrijft.

Je kan digitaal inschrijven: http://eepurl.com/it3fME

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page