top of page
Zoeken

SAMANA SINT-ROCHUS Dag van de chronisch zieken


In oktober vraagt Samana extra aandacht voor mensen met een chronische ziekte en lichamelijke beperking. Het centrale thema dit jaar is: “Samen jezelf zijn, dat is geluk”. Bij Samana mag iedereen zijn wie hij/zij is, mag iedereen ‘thuiskomen’ bij zichzelf en bij elkaar.


De vrijwilligers van Samana van Sint-Rochus organiseren voor de chronische zieken een ontmoetingsdag op zaterdag 7 oktober van 14.00 u. tot 17.00 u. in de parochiezaal (en noodkerk), Melkerijstraat 84.

De dag start om 14uur met een Eucharistieviering voorgegaan door deken Guy De Keersmaecker, die ook de ziekenzalving zal toedienen aan wie dit wenst.

Nadien een gezellig samenzijn bij een kop koffie en een stuk taart tot 17uur.

Wij verwelkomen jullie graag in de parochiezaal. Daar is wel enige parkeerplaats maar toch beperkt, laten we deze best vrijhouden voor wie niet meer mobiel is.

Wil je er graag bij zijn, maar je vindt geen familielid die je even kan brengen en terughalen, dan proberen we jou te helpen. Ben je nog niet ingeschreven bel dan even naar:

Fientje gsm: 0471 94 25 85 of Anita gsm: 0495 60 48 71.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op zaterdag 16 december organiseren KWB Sint Martinus Halle en Sint Vincentius Buizingen samen hun kerstfeest vanaf 16.00 u. in het O.L.-Vrouwcentrum. Een perfecte mix van een kerstbezinning, ontspann

In vorig nummer maakten we melding van een avond toerisme-pastoraal op 15 december waar Rudi Mannaerts de kunstvoorwerpen van onze basiliek opnieuw leert ontdekken en hoe je ze kan gebruiken als hulp

bottom of page