top of page
Zoeken

Nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de zoneploeg een nieuwjaarsreceptie op donderdag 25 januari om 19.30 u. in het Onze-Lieve-Vrouwcentrum.  Deze receptie is bedoeld als een blijk van waardering voor alle medewerkers uit de hele pastorale zone. Met medewerkers bedoelen we de catechisten, de lectoren in de verschillende kerken, de gebedsleiders en alle andere liturgische medewerkers, de leden van de plaatselijke ankerploegen, leden van de kerkraden en het centraal kerkbestuur, medewerkers van  gelegenheidswerkgroepen. Ook bestuursleden van verenigingen in heel de pastorale zone zijn van harte uitgenodigd.

En ik wil zeker ook niet de mensen vergeten die praktisch werk doen, zoals poetsen, bloemen verzorgen, alle mensen die eerder in de schaduw hun engagement opnemen. Waar zouden we staan zonder deze stille medewerkers?

Iedereen die - hoe bescheiden ook - een steentje bijdraagt mag zich welkom voelen.

Zoals het hier traditie is, worden geen uitnodigingen op naam verstuurd. Men zegge het dus voort aan elkaar.  En …spreek af met elkaar en breng elkaar mee.

Namens de zoneploeg,

Guy De Keersmaecker


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Avond voor zorg en rechtvaardigheid

Vorig jaar werden de lectoren in de bloemetjes gezet, dit jaar wil hulpbisschop Koen Vanhoutte de mensen danken die hart en handen geven aan de wens om Gods Rijk dichterbij te brengen. Hij doet hierv

PRAATCAFE DEMENTIE

PRAATCAFE DEMENTIE Praatcafé dementie op donderdag 25 april  om  19.00 u. in Seniorie De Maretak,  Ziekenhuislaan 10 te  Halle met als thema  'De vergeten dementie : een begrijpelijk zicht op Lewy bod

Commentaires


bottom of page