top of page
Zoeken

Nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de zoneploeg een nieuwjaarsreceptie op donderdag 25 januari om 19.30 u. in het Onze-Lieve-Vrouwcentrum.  Deze receptie is bedoeld als een blijk van waardering voor alle medewerkers uit de hele pastorale zone. Met medewerkers bedoelen we de catechisten, de lectoren in de verschillende kerken, de gebedsleiders en alle andere liturgische medewerkers, de leden van de plaatselijke ankerploegen, leden van de kerkraden en het centraal kerkbestuur, medewerkers van  gelegenheidswerkgroepen. Ook bestuursleden van verenigingen in heel de pastorale zone zijn van harte uitgenodigd.

En ik wil zeker ook niet de mensen vergeten die praktisch werk doen, zoals poetsen, bloemen verzorgen, alle mensen die eerder in de schaduw hun engagement opnemen. Waar zouden we staan zonder deze stille medewerkers?

Iedereen die - hoe bescheiden ook - een steentje bijdraagt mag zich welkom voelen.

Zoals het hier traditie is, worden geen uitnodigingen op naam verstuurd. Men zegge het dus voort aan elkaar.  En …spreek af met elkaar en breng elkaar mee.

Namens de zoneploeg,

Guy De Keersmaecker


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

LICHTMIS

LICHTMIS Vrijdag 2 februari vieren we het feest van Lichtmis met een eucharistieviering om 09.00 u.  In het begin van de mis zal iedereen uitgenodigd worden om aan de ingang van de basiliek te verzame

bottom of page