top of page
Zoeken

KERSTVIERINGEN IN DE BASILIEK

Zondag 24 december is het de vierde zondag van de Advent, maar de avondmis om 18.00 u. zal reeds een kerstviering zijn. We nodigen in het bijzonder de gezinnen met kinderen uit, zeker onze toekomstige eerste communicantjes en vormelingen voor een kerstgezinsviering. Deze eucharistieviering wordt opgeluisterd door het koor De Strohalm.  Nadien zijn de kinderen uitgenodigd om samen met de priester het Kindje Jezus in de kribbe van de kerststal van de Grote Markt te leggen !

Om 24.00 u. heeft de plechtige Middernachtmis plaats die opgeluisterd wordt door het gelegenheidskoor onder leiding van Joseph Junker.

Op Kerstdag, maandag 25 december, zijn er eucharistievieringen om 08.30 u., om 10.00 u. en om 17.00 u. De hoogmis om 10.00 u. wordt muzikaal  eveneens opgeluisterd door het gelegenheidskoor o.l.v. Joseph Junker.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

LICHTMIS

LICHTMIS Vrijdag 2 februari vieren we het feest van Lichtmis met een eucharistieviering om 09.00 u.  In het begin van de mis zal iedereen uitgenodigd worden om aan de ingang van de basiliek te verzame

bottom of page