top of page
Zoeken

Halle gaat naar Didachè…

De zoneraad en -ploeg van Halle willen investeren in mensen. Levenslang leren is ook voor gelovigen een noodzaak. Vernieuwde inzichten in de Bijbel doen ons kritisch blijven tegenover latere ontwikkelingen in de Kerk, tegenover de waan van de dag. De Didaché-studiedagen bieden daartoe gelegenheid. Ze gaan door in Leuven op dinsdag 22 en woensdag 23 augustus. Het thema is een schot in de roos: De Bijbel als bron van hoop in donkere tijden. Deelname kost 40 euro (35 euro voor leden van de Vlaamse bijbelstichting en studenten KUL). Betaal via de volgende link: https://icts.kuleuven.be/apps/onebutton/registrations/93657. De zoneploeg betaalt de helft van de inschrijvingskosten terug.

Lifestreaming kan ook (mail hiervoor naar info@vlaamsebijbelstichting.be). Maar deelname ter plaatse geniet voorkeur. De deelnemers van zone Halle willen immers van de gelegenheid gebruik maken om mekaar beter te leren kennen in een rustige onderzoekgerichte sfeer. Meld je dus ook aan bij johanchristiaens@hotmail.com, dan kunnen we samen op en af reizen.

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Er is heel wat aanbod aan bijbelvorming in onze ruime omgeving. En dat is goed. De bijbelinzichten evolueren en zich ‘laven aan de bron’ kan geen kwaad. Ziehier het aanbod: Elke maandagnamiddag van de

bottom of page